Stående stilllinger - Søndagsyoga 11. september 2022

Søn11Sep17:00Søn20:00Stående stilllinger - Søndagsyoga 11. september 2022

Nybegynnerkurs i Iyengar yoga

Kurs detaljer

Ståendeposisjoner har så mange helsefordeler! De bygger styrke, bedrer balansen, jobber på å plassere de indre organene optimalt, er såkalte hofteåpnere og når vi hopper er de også veldig bra for å vedlikeholde bentettheten. 

Søndag 11. september ser vi på en liten bukett av stående posisjoner. Vi kommer til å sette de i sammenheng med andre typer posisjoner som for eksempel sittende stillinger og bakoverbøy. På den måten blir kurset både innholdsrikt og varier. Mot slutten roer vi som vanlig ned så kropp og sinn får ladet batteriene før arbeidsuka som kommer. 

PRAKTISK INFORMASJON

Instruktør: Janna

Sted: Kirkeveien 64 (Majorstuhuset), Inngang 64A. Lokalene drives av Studio 64

Tid: Søndag 11. september kl 17.00-20.00

Kurset blir dessverre ikke delt online da det vil være bruk av en del utstyr og en noen øvelser hvor man jobber sammen to og to eller tre og tre.  Pålegges vi å stenge på grunn av Covid-19 vil kurset avlyses og kursavgiften refunderes.

Husk at du som går på fast ukentlig klasse eller har medlemskap får rabatt på disse kursene!*

Vi gir 20% student- eller honnørrabatt*: benytt koden “student” eller “honnør” som rabattkode i handlekurven. Gyldig student- eller honnørbevis må framvises første time og på forespørsel.

* Rabatten lar seg ikke kombinere med andre rabatter.

VELKOMMEN TIL STÅENDE STILLINGER!

Tid

(Søndag) 17:00 - 20:00

Sted

Majorstuen - Kirkeveien 64 (Studio 64)

Kirkeveien 64

Kjøp nå

Ikke mulig å kjøpe lengre.

Smitteverntiltak

Mandala Yoga følger til enhver tid nasjonale og lokale smittevernregler dersom det skulle komme nye coronautbrudd som krever smitteverntiltak.

Tittel

Go to Top