Iyengar yoga er en ypperlig treningsform for både kropp og sjel! – Bli med på nybegynnerkurs i yoga.

Nybegynnerkurs hos Mandala Yoga

Yoga er både fysisk trening og mindfulness på en og samme tid. Vi bor i kroppen vår og siden vi har liten mulighet til å flytte må vi ta vare på den boligen vi har. Vi har tre ulike klasser som passer for nybegynnere – nybegynner/litt øvet, nybegynnerkurs og restorativ yoga.

På vårt nybegynnerkurs i yoga lærer du ulike yogaposisjoner som bygger styrke, bedrer balansen og øker fleksibiliteten. Vi varmer opp med en liten serie som får kroppen i gang og går så over til å lære teknikker for å gjøre posisjonene riktig for muskler og ledd. Helt på slutten av klassen trapper vi ned, og læreren gir en guidet avspenning. For mange oppleves avspenningen som en belønning for dagens innsats på yoga. Vi mener avspenningen er noe av det viktigste vi gjør for å få den gode følelsen av ro som en yogaklasse gir.

Nybegynner/litt øvet er en klasse for spreke nybegynnere og de som har prøvd yoga tidligere. Nybegynner/litt øvet er også en klasse der du møter de som har gått på yoga hos oss tidligere. Noen ønsker å gå på dette nivået i lang tid. Enten som eneste klasse eller som en av flere klasser i kombinasjon med øvet yoga eller avansert yoga. 

Restorativ yoga passer for både nybegynnere og erfarne. Rett og slett fordi det er en så givende klasse å gå på. Det vil si at den passer for nybegynnere, men at de som har gått hos oss i over ti år fortsatt kommer fast på den. Restorativ yoga må rett og slett oppleves. 😉

Når du først har lært yoga er det en treningsform du kan ta med deg overalt. På klassene bruker vi noen ganger utstyr som klosser og belter slik at vi skal få til mest mulig, ta det litt mer med ro eller utfordre oss selv litt ekstra, men for å gjøre yoga er alt du trenger deg selv. Bli med på et nybegynnerkurs og prøv! 🙂

på nybegynnerkurs med Mandala Yoga lærer du trening du kan utføre hvor som helst

August

Man22Aug18:45Man19:45Yogamiks - Mandager kl 18.45-19.45 - Høst 202218:45 - 19:45