Iyengar yoga er en ypperlig treningsform for både kropp og sjel! – Bli med på nybegynnerkurs i yoga.

Nybegynnerkurs hos Mandala Yoga

Yoga er både fysisk trening og mindfulness på en og samme tid. Vi bor i kroppen vår og siden vi har liten mulighet til å flytte må vi ta vare på den boligen vi har. Vi har tre ulike klasser som passer for nybegynnere – nybegynnerkurs, yogamiks og restorativ yoga.

På vårt nybegynnerkurs i yoga lærer du ulike yogaposisjoner som bygger styrke, bedrer balansen og øker fleksibiliteten. Vi varmer opp med en liten serie som får kroppen i gang og går så over til å lære teknikker for å gjøre posisjonene riktig for muskler og ledd. Helt på slutten av klassen trapper vi ned, og læreren gir en guidet avspenning. For mange oppleves avspenningen som en belønning for dagens innsats på yoga. Vi mener avspenningen er noe av det viktigste vi gjør for å få den gode følelsen av ro som en yogaklasse gir.

Yogamiks er en klasse for spreke nybegynnere og de som har prøvd yoga tidligere. På klassen møter du også de som har gått på yoga hos oss tidligere. Noen ønsker å gå på dette nivået i lang tid. Enten som eneste klasse eller som en av flere klasser i kombinasjon med øvet yoga eller avansert yoga. 

Restorativ yoga passer for både nybegynnere og erfarne. Rett og slett fordi det er en så givende klasse å gå på. Det vil si at den passer for nybegynnere, men at de som har gått hos oss i over ti år fortsatt kommer fast på den. Restorativ yoga må rett og slett oppleves. 😉

Når du først har lært yoga er det en treningsform du kan ta med deg overalt. På klassene bruker vi noen ganger utstyr som klosser og belter slik at vi skal få til mest mulig, ta det litt mer med ro eller utfordre oss selv litt ekstra. Nybegynnerkurset kan man bare delta på i studio, men alle de andre klassen streames også slik at man kan delta online når hverdagen er travel. Av erfaring vet vi at de som både kommer i studio og av og til deltar online er de som får gjort mest yoga.

på nybegynnerkurs med Mandala Yoga lærer du trening du kan utføre hvor som helst

Desember

Man05Des18:45Man19:45Yogamiks - Mandager kl 18.45-19.45 - Høst 2022