Iyengar yoga er en ypperlig treningsform for både kropp og sjel! – Bli med på nybegynnerkurs i yoga.

Nybegynnerkurs hos Mandala Yoga

Yoga er både fysisk trening og mindfulness på en og samme tid. Vi bor i kroppen vår og siden vi har liten mulighet til å flytte må vi ta vare på den boligen vi har. Vi har tre ulike klasser som passer for nybegynnere -yogaflyt, nybegynnerkurs og restorativ yoga.

På vårt nybegynnerkurs i yoga lærer du ulike yogaposisjoner som bygger styrke, bedrer balansen og øker fleksibiliteten. Vi varmer opp med en liten serie som får kroppen i gang og går så over til å lære teknikker for å gjøre posisjonene riktig for muskler og ledd. Helt på slutten av klassen trapper vi ned, og læreren gir en guidet avspenning. For mange oppleves avspenningen som en belønning for dagens innsats på yoga. Vi mener avspenningen er noe av det viktigste vi gjør for å få den gode følelsen av ro som en yogaklasse gir.

Yogaflyt er en klasse som ikke ser så mye på teknikk, så denne klassen passer best for nybegynnere som ikke har skavanker som kne-, rygg-, arm- eller nakkeproblem. Når du har gått en stund på andre kurs og lært tilpassninger til din kropp kan du prøve deg på yogaflyt.

Restorativ yoga passer for både nybegynnere og erfarne. Rett og slett fordi det er en så givende klasse å gå på. Det vil si at den passer for nybegynnere, men at de som har gått hos oss i over ti år fortsatt kommer fast på den. Restorativ yoga må rett og slett oppleves. 😉

Når du først har lært yoga er det en treningsform du kan ta med deg overalt. På klassene bruker vi noen ganger utstyr som klosser og belter slik at vi skal få til mest mulig, ta det litt mer med ro eller utfordre oss selv litt ekstra, men for å gjøre yoga er alt du trenger deg selv. Bli med på et nybegynnerkurs og prøv! 🙂

på nybegynnerkurs med Mandala Yoga lærer du trening du kan utføre hvor som helst

Ingen kurs