Møt vårt team av dedikerte lærere i yoga

Janna Brattli
Janna BrattliInstruktør
Janna lidenskapelig opptatt av iyengaryoga og vier mye tid til å høste ny kunnskap og dele av den kunnskapen hun har. Hun har praktisert yoga siden 2004 og har undervist siden 2008. Etter først å ha prøvd litt ulike stiler innen yoga forelsket Janna seg i iyengaryogaens detaljrikdom. Jobben som yogainstruktør er et privilegium hun setter stor pris på. Egen opplevelse av økt livskvalitet gjennom yoga gjør at hun virkelig verdsetter å dele sin erfaring med andre.

En klasse med Janna kan være alt fra svært beroligende og nedstressende til full av fart og energi. Hun er en svært allsidig yogalærer som hennes elever setter stor pris på.

I tillegg til yoga har Janna bakgrunn fra teater og film med en mastergrad i medieproduksjon fra NTNU. Hun er internasjonalt sertifisert iyengaryogalærer, og med sin sertifisering som Junior II er hun den høyest sertifiserte iyengaryogalæreren i Norge.

Roger Moe
Roger MoeInstruktør
Roger startet med iyengaryoga i 2006, han ble raskt svært interessert i denne retningen innen yoga på grunn av dens nøyakighet og morsomme detaljerikdom.

Til daglig arbeider Roger som TV-produsent og synes yoga gir mer balanse, fokus og overskudd i hverdagen. I tillegg til erfaring fra egen praksis har han deltatt på en rekke internasjonale work-shops og kurs med ledende yoga lærere fra både Europa og India. Blant annet har han deltatt på sommerkurset til Faeq Biria i Bacons i Frankrike og han har et fordypningskurs fra Himalayan Iyengar Yoga Center i India. Roger holder på med en treårig utdannelse hos Göteborg Yogacentrum og blir med det internasjonalt sertifisert iyengaryogalærer.

Siv Storm Thoresen
Siv Storm ThoresenTekstforfatter
Siv begynte med yoga i 2008, da iyengaryoga kom til i Elverum, der hun er fra. Som journalist skulle Siv i første omgang skulle hun bare skrive om yoga til yogafestivalen. For å si noe om yoga må man nesten ha prøvd det først, og det var naturlig å være med på en klasse. Siv falt umiddelbart for hvor detaljrik og krevende denne formen for trening er.

Iyengaryoga krever total oppmerksomhet både av kropp og sinn, så det er en trening som gir fullstendig fokus og dermed ro og pause fra alt annet. Samtidig er det sosialt og moro, og er en viktig brikke for trivsel i hverdagen.

Siv er opprinnelig journalist, og har også arbeidet som kommunikasjonsansvarlig, men de siste par årene med HR/personal.

Hun skriver de fleste tekstene for Mandala Yoga, underviser yoga for sine kolleger på jobb og er nå og da vikar på Mandala Yoga.

Kristian Grønli
Kristian GrønliFungerende daglig leder / it og marked
Med over 25 års erfaring fra markedsføring, ledelse og forretningsutvikling bidrar Kristian fra 1. februar med videreutvikling av konsepter og markedsføring for Mandala Yoga.
Kristian kan lite om yoga, men har du behov for hjelp med vår nettside, innlogging, kjøp og lignende hjelper han deg gjerne.