Dette kurset går over flere ganger

Sommeryoga - Alle nivåer - Drop in - Mandag kl 19.30-20.30 - 2022

Man27Jun19:30Man20:30Sommeryoga - Alle nivåer - Drop in - Mandag kl 19.30-20.30 - 2022

Kurs detaljer

Sommerferien nærmer seg, men du trenger ikke ta yogaferie. Mandala serverer deg yogatilgang hele sommeren, så det er bare å legge inn yoga i ferieplanene.

Ingen grunn til å bekymre seg for pakkelista heller. Alt du trenger på timene med sommeryoga er belte, klosser, matte, teppe og stol. Du kan med andre ord pakke lett for ferien og satse på å finne en stol/krakk og et teppe/håndkle eller lignende dit du skal.

PRAKTISK INFORMASJON OM SOMMERYOGA

Instruktør: Janna

Sted: Online

Vi bruker programmet Zoom for å kjøre klassene online. Du finner det på www.zoom.us og vi anbefaler at du laster ned programmet og gjør deg kjent med det før kurs og klasser. Det er sterkt anbefalt at du benytter en telefon eller en pc med kamera og mikrofon. For at jeg skal kunne gi deg konkrete tilbakemeldinger og tilpasse forklaringer, er det viktig at jeg kan se deg. Ønsker du ikke å ha på kamera er det selvsagt helt i orden, men da kan du ikke få personlige tilbakemeldinger. Vi forsøker å gjøre vårt online tilbud så nært opptil å delta på en “normal” klasse som mulig.

Vi gir 20% student- eller honnørrabatt*: benytt koden “student” eller “honnør” som rabattkode i handlekurven. Gyldig student- eller honnørbevis må framvises første time og på forespørsel.

* Rabatten lar seg ikke kombinere med andre rabatter.

**NB! Ingen klasser offentlig høytidsdager

*** Det gjøres ikke opptak av klassene på torsdager. Dette er for å kunne gi mer direkte tilbakemeldinger til deltakerne samtidig som vi overholder GDPR-reglene.

VELKOMMEN TIL SOMMERYOGA!

Tid

(Mandag) 19:30 - 20:30

Sted

Majorstuen - Kirkeveien 64 (Studio 64)

Kirkeveien 64

Kjøp nå

Ikke mulig å kjøpe lengre.

Tittel

Go to Top