Juni, 2021

Dette kurset går over flere ganger

Man07Jun18:30Man19:30Sommeryoga 2021 - yogaflyt mandag kl 18.30-19.3018:30 - 19:30

Sommeryoga kan man ta med på hytta!

Kurs detaljer

I SOMMER KAN DU GJØRE YOGA MED OSS ONLINE!

Med sommeryoga kan du ta med deg yoga hvor som helst i sommer! Hver mandag fra 07. juni til og med 16. august! Klassen blir tilgjengelig som opptak i zoom i 7 dager etter på.

OM SOMMERYOGA – YOGAFLYT

I år kan du delta på sommeryoga hver mandag hele sommeren – også i juni! Klassen er en fortsettelse av vår populære yogaflytklasse som har gått hver mandag. Klassen er selvsagt Iyengar yoga, men vi stopper i liten grad opp og målet med klassen er å gi blodsirkulasjonen god fart. Mandag er en perfekt dag for fysisk fostring og på denne timen får du i gang kroppen for hele uka. I løpet av en time jobber vi oss varme med flyt-sekvenser, bakoverbøy, vridninger eller annet snacks før vi helt mot slutten kort roer ned for kvelden.

Denne klassen er for alle nivåer. La dette bli en ukentlig oppkvikker!

PRAKTISK INFORMASJON OM SOMMERYOGA

Instruktør: Janna eller Roger*** (Roger underviser 14. og 21. juni og en mandag i august. Dato kommer snart).

Sted: Online

Online via Zoom.us. Informasjon om pålogging blir synlig etter at man har kjøpt plass. Logg på i god tid!

Tid: Mandag kl 18.30-19.30 fra 21. jun til 16. august (9 ganger).

Klassen undervises på nett slik at man kan ta med seg yogaen hvor som helst. I etterkant kan du se opptak av klassen i syv dager. Slik har du tilgang til yoga hver dag hele sommeren gjennom.  

Vi bruker programmet Zoom for å kjøre klassene online. Du finner det på www.zoom.us og vi anbefaler at du laster ned programmet og gjør deg kjent med det før kurs og klasser. Det er sterkt anbefalt at du benytter en telefon eller en pc med kamera og mikrofon. For at jeg skal kunne gi deg konkrete tilbakemeldinger og tilpasse forklaringer, er det viktig at jeg kan se deg. Ønsker du ikke å ha på kamera er det selvsagt helt i orden, men da kan du ikke få personlige tilbakemeldinger. Vi forsøker å gjøre vårt online tilbud så nært opptil å delta på en “normal” klasse som mulig.

Vi gir 20% student- eller honnørrabatt*: benytt koden “student” eller “honnør” som rabattkode i handlekurven. Gyldig student- eller honnørbevis må framvises første time og på forespørsel.

* Rabatten lar seg ikke kombinere med andre rabatter.

**NB! Ingen klasser offentlig høytidsdager

*** Det gjøres ikke opptak av klassene til Roger, men vi sender ut en annen yogaflytklasse som erstatning.

VELKOMMEN TIL SOMMERYOGA!

Tid

(Mandag) 18:30 - 19:30

Sted

Online

Kjøp nå

Ikke mulig å kjøpe lengre.

Zoom klasse detaljer

Event has already taken place!

Tittel

Go to Top