Januar, 2022

Dette kurset går over flere ganger

Tir11Jan19:30Tir20:45Øvet yoga tirsdag kl 19.30-20.45 - vår 202219:30 - 20:45

Øvet yoga

Kurs detaljer

Klassisk Iyengar yoga for deg som vil videre

OM ØVET YOGA

For de som har gått en tid passer klassen med øvet yoga. Klassen fortsetter å trene på kjente posisjoner fra de enklere nivåene, men samtidig gjør vi flere nye stillinger. På denne klassen lærer du hodestående med variasjoner hvis du ønsker det eller alternativer til hodestående.

Har du problemer med nakke eller skuldre, og ikke kan utføre hodestående og skulderstående, så kan du likevel være med og få godt utbytte av klassen. Da vil du få alternative måter å gjøre posisjonen på, som ikke gir belastning av nakke/skuldre, eller eventuelt andre posisjoner. Dette vil læreren tilpasse individuelt.
For å delta på klassen bør du har gjort Iyengar yoga i minst to år, avhengig av hvor ofte du har kommet på klasse, og du bør være i relativt god form.
Hvis du har fulgt denne klassen som øvet yoga en stund, anbefaler vi at du fortsetter selv om klasser også vil ha noen mer avanserte elementer. Dette er en interessant og utfordrende klasse med mye humor, godt humør og krevende undervisning.

PRAKTISK INFORMASJON ØVET YOGA

Instruktør Janna

Sted: Kirkeveien 64 (Majorstuhuset), Inngang 64A. Lokalene drives av Studio 64

Online via Zoom.us. Informasjon om pålogging sendes på e-post 15 minutter før eventet starter. Logg på i god tid!

Tid: Tirsdag kl 19.30-20.45 fra 11. januar og med 24. mai

Klassen undervises i studio på Majorstua så lenge vi har lov til å ha åpent. I tillegg kan du delta på klassen via nett om du ønsker det. Pålegges vi å stenge på grunn av Covid-19 vil klassen kun undervises på nett, men da vil du få tettere oppfølging

Vi bruker programmet Zoom for å kjøre klassene online. Du finner det på www.zoom.us og vi anbefaler at du laster ned programmet og gjør deg kjent med det før kurs og klasser. Det er sterkt anbefalt at du benytter en telefon eller en pc med kamera og mikrofon. For at jeg skal kunne gi deg konkrete tilbakemeldinger og tilpasse forklaringer, er det viktig at jeg kan se deg. Ønsker du ikke å ha på kamera er det selvsagt helt i orden, men da kan du ikke få personlige tilbakemeldinger. Vi forsøker å gjøre vårt online tilbud så nært opptil å delta på en “normal” klasse som mulig.

Vi gir 20% student- eller honnørrabatt*: benytt koden “student” eller “honnør” som rabattkode i handlekurven. Gyldig student- eller honnørbevis må framvises første time og på forespørsel.

* Rabatten lar seg ikke kombinere med andre rabatter.

**NB! Ingen klasser offentlig høytidsdager eller uka mellom palmesøndag og påske.

VELKOMMEN TIL ØVET YOGA!

Tid

(Tirsdag) 19:30 - 20:45

Sted

Majorstuen - Kirkeveien 64 (Studio 64)

Kirkeveien 64

Kjøp nå

Ikke mulig å kjøpe lengre.

Smitteverntiltak

Vi følger til enhver tid nasjonale og lokale smittevernregler. I tillegg følger vi de nasjonale retningslinjene for trening utarbeidet av Virke. https://www.virke.no/bransjer/trening/

Tittel

Go to Top