Januar, 2021

Man04Jan18:00Man19:15Nyttårsyoga - 4. januar18:00 - 19:15

Nyttårsyoga

Kurs detaljer

Godt nytt yogaår! 

Hvorfor ikke starte det nye året med litt yoga? Før oppstart av vårsemesteret har vi nyttårsyoga med dropinklasser for deg som vi holde kroppen i gang.

Om klassen

Vi har hovedfokus på stående posisjoner fordi der er så innmari gode til å få kropp og sinn i gang etter en velfortjent juleferie. I de stående stillingene er det også mye god læring som vi har nytte av når vi gjør andre typer stillinger.  I god Iyengar yoga stil ser vi på noen detaljer utvalgte underveis. Og som seg hør og bør gjør vi posisjoner mot slutten av klassen som både roer ned og kultiverer overskudd. Klassen passer både for deg som har gjort yoga sammen med oss i mange år, og for deg som bare har gjort litt yoga tidligere.

Ønsker du å kombinere kurset med andre kurs? Sjekk ut våre pakketilbud! 

Praktisk informasjon om nyttårsyoga

Vi bruker programmet Zoom for å kjøre klassene. Du finner det på www.zoom.us og vi anbefaler at du laster ned programmet og gjør deg kjent med det før kurs og klasser. Det er sterkt anbefalt at du benytter en telefon eller en pc med kamera og mikrofon. For at jeg skal kunne gi deg konkrete tilbakemeldinger og tilpasse forklaringer, er det viktig at jeg kan se deg. Ønsker du ikke å ha på kamera er det selvsagt helt i orden, men da kan du ikke få personlige tilbakemeldinger. Vi forsøker å gjøre vårt online tilbud så nært opptil å delta på en «normal» klasse som mulig.

Vi gir 20% student- eller honnørrabatt*: benytt koden “student” eller “honnør” som rabattkode i handlekurven. Gyldig student- eller honnørbevis må
framvises første time og på forespørsel.

* Rabatten lar seg ikke kombinere med andre rabatter.
**NB! Ingen ukentlige klasser offentlig høytidsdager

Lærer: Janna

Sted: Online via zoom

Tid: 18:00 – 20:00

Velkommen til nyttårsyoga online onsdag 4. januar!

Tid

(Mandag) 18:00 - 19:15

Kjøp nå

Godt nytt yogaår!

To nyttårsraketter på en sort himmel.

Ikke mulig å kjøpe lengre.

Zoom klasse detaljer

Event has already taken place!

Tittel

Go to Top