Dette kurset går over flere ganger

Yogalunsj tirsdag kl 11.30-11.45 våren 2021

Tir19Jan11:30Tir11:45Yogalunsj tirsdag kl 11.30-11.45 våren 2021

Yoga-lunsj

Kurs detaljer

Ta en lunsjpause med yoga tirsdager kl 11.30-11.45

OM YOGALUNSJ

En kort og effektiv økt med yoga til lunsj gjør underverker for kontornakke og hjemmekontor-skuldre. I løpet av femten minutter gjør vi nok øvelser til at kropp og sinn løsner opp og kroppen føles god resten av dagen. Man trenger ikke noe spesialutstyr, men bruker en vanlig stol og gjerne et belte eller lignende. På norsk sier vi at vi må «senke skuldrene» når vi må stresse ned. Og det er bokstavelig talt det vi jobber med på lunsj-yoga. Du trenger ikke å ha erfaring med yoga fra tidligere.

PRAKTISK INFORMASJON OM YOGALUNSJ

Instruktør: Janna

Sted: Online via Zoom.us. Informasjon om pålogging sendes på e-post 15 minutter før eventet starter. Logg på i god tid!

Tid: Tirsdager kl 11.30-11.45 fra 19. januar til 25. mai (19 ganger). **

Vi bruker programmet Zoom for å kjøre klassene online. Du finner det på www.zoom.us og vi anbefaler at du laster ned programmet og gjør deg kjent med det før kurs og klasser. Det er sterkt anbefalt at du benytter en telefon eller en pc med kamera og mikrofon. For at jeg skal kunne gi deg konkrete tilbakemeldinger og tilpasse forklaringer, er det viktig at jeg kan se deg. Ønsker du ikke å ha på kamera er det selvsagt helt i orden, men da kan du ikke få personlige tilbakemeldinger. Vi forsøker å gjøre vårt online tilbud så nært opptil å delta på en klasse i studio som mulig.

Vi gir 20% student- eller honnørrabatt*: benytt koden “student” eller “honnør” som rabattkode i handlekurven. Gyldig student- eller honnørbevis må framvises første time og på forespørsel.

* Rabatten lar seg ikke kombinere med andre rabatter.

**NB! Ingen klasser offentlig høytidsdager

VELKOMMEN TIL YOGALUNSJ!

Tid

(Tirsdag) 11:30 - 11:45

Sted

Online

Kjøp nå

Ikke mulig å kjøpe lengre.

Zoom klasse detaljer

Event has already taken place!

Tittel

Go to Top