Januar, 2022

Søn02Jan13:00Søn16:00Juleyoga - tretimerskurs søndag 2. januar 2022 kl 13.00-16.0013:00 - 16:00

Kurs detaljer

Vi fokuserer fremover i tid både stående- og liggende posisjoner, og i framover- og bakoverbøy!

OM KURSET

Til juleyogaens tretimerskurs presenterer vi et lite potpuri av posisjoner som alle på et eller annet vis legger fortiden bak oss. Vi gjør både balanseposisjoner, bakoverbøy og fremoverbøy. Med det legger vi for alvor 2021 bak oss og gjør oss klare for 2022! Som alltid roer vi ned mot slutten av kurset så vi i bedagelig tempo kan avslutte søndagen hjemme. På en workshop får vi mye bedre tid enn på regulære timer, og dermed kan vi jobbe med nye innfallsvinkler til posisjonene. Bli med og opplev et litt annet fokus og se om du kan få ny innsikt.

Kurset passer for alle som har minst 3 måneder erfaring med yoga. Noen ganger gjør vi mer avanserte posisjoner, og nybegynnere og de som ellers ønsker det vil da få alternative posisjoner.

Ønsker du å kombinere kurset med andre kurs? Sjekk ut våre pakketilbud!

Praktisk informasjon

For deg som vil delta online bruker vi programmet Zoom for å kjøre klassene. Du finner det på www.zoom.us og vi anbefaler at du laster ned programmet og gjør deg kjent med det før kurs og klasser. Det er sterkt anbefalt at du benytter en telefon eller en pc med kamera og mikrofon. For at jeg skal kunne gi deg konkrete tilbakemeldinger og tilpasse forklaringer, er det viktig at jeg kan se deg. Slå gjerne på godt med lys. Ønsker du ikke å ha på kamera er det selvsagt helt i orden, men da kan du ikke få personlige tilbakemeldinger. Vi forsøker å gjøre vårt online tilbud så nært opptil å delta på en «normal» klasse som mulig.

Vi gir 20% student- eller honnørrabatt*: benytt koden “student” eller “honnør” som rabattkode i handlekurven. Gyldig student- eller honnørbevis må framvises første time og på forespørsel.
* Rabatten lar seg ikke kombinere med andre rabatter.
**NB! Ingen klasser offentlig høytidsdager

Lærer: Janna

Sted: Majorstuhuset, Kirkeveien 64, 0364 Oslo og Online via Zoom.

Tid: Søndag 02. januar kl 13.00-16.00

Velkommen til juleyoga!

Tid

(Søndag) 13:00 - 16:00

Sted

Majorstuen - Kirkeveien 64 (Studio 64)

Kirkeveien 64

Kjøp nå

Ikke mulig å kjøpe lengre.

Zoom klasse detaljer

Event has already taken place!

Smitteverntiltak

Vi følger til enhver tid nasjonale og lokale smittevernregler. I tillegg følger vi de nasjonale retningslinjene for trening utarbeidet av Virke. https://www.virke.no/bransjer/trening/

Tittel

Go to Top