Ildfull yoga - søndagsyoga 13. november 2022

Søn13Nov17:00Søn20:00Ildfull yoga - søndagsyoga 13. november 2022

Ildfullyoga

Kurs detaljer

Vi skaper varme i kroppen med illfull yoga i vinterkulda!

Om kurset med illfull yoga

For å vekke kroppen til liv starter vi med vridninger som gjør spesielt godt for ryggsøylen og indre organer. Vi jobber med å strekke oss så langt som mulig, bokstavelig talt, før vi vrir og skaper mobilitet. Brystkasse, skuldre og nakke får en opprydning som gjør det lettere å puste og å bevege seg.

Etterhvert går vi over til bakoverbøy som er yogaens svar på en oppkvikkende kaffekopp! Og hvem trenger vel ikke en oppkvikker i vinterkulda? Gjennom arbeid med andre posisjoner forbereder vi hver minste lille del av kroppen på litt dypere bakoverbøy en det man rekker på en av våre ukentlige klasser. En god bakoverbøy i Iyengar yoga forplanter seg gjennom hele kroppen, fra fotsålen til toppen av hodet, og skaper varme og liv som vi tar med oss inn i uka som kommer. Og trolig kjenner du at du har både armer og lår i flere dager. Utrolig at vi liker det, ikke sant?

Praktisk informasjon

Instruktør: Janna

Sted: Kirkeveien 64 (Majorstuhuset), Inngang 64A. Lokalene drives av Studio 64

Tid: Søndag 13. november kl 17.00-20.00

Husk at du som går på fast ukentlig klasse eller har medlemskap får rabatt på disse kursene!*

Vi gir 20% student- eller honnørrabatt*: benytt koden “student” eller “honnør” som rabattkode i handlekurven. Gyldig student- eller honnørbevis må framvises første time og på forespørsel.

* Rabatten lar seg ikke kombinere med andre rabatter.

Velkommen til illfull yoga!

Tid

(Søndag) 17:00 - 20:00

Sted

Majorstuen - Kirkeveien 64 (Studio 64)

Kirkeveien 64

Kjøp nå

Ikke mulig å kjøpe lengre.

Smitteverntiltak

Mandala Yoga følger til enhver tid nasjonale og lokale smittevernregler dersom det skulle komme nye coronautbrudd som krever smitteverntiltak.

Tittel

Go to Top