For litt over en uke siden var Bodil Mautitzen her, og planen var selvsagt å dele opplevelsen samme helg, men livet er jo så travelt. Og det ville vært synd å ikke dele selv om denne posten ikke er dagsaktuelt, så her kommer den.

Her leker Bodil og jeg oss på operaen i forkant av kurset.

Bodil delte sin lidenskap til yoga med en fin gjeng yogier både fredag og lørdag. Yoga har den unike kvaliteten at det blir mer jo flere du deler den med. Tilbakemeldingene var udelt positive. «Jeg likte kurset til Bodil, det var både intenst og rolige partier, slik at workshopen ble balansert […]. Jeg likte at hun stilte spørsmål, for eksempel: «Hvor kjenner dere det?» og mer åpent: «Har dere noen spørsmål?» Slike spørsmål inviterer meg til å bli engasjert i hva som foregår i meg og ta ansvar for min egen prosess. Håper hun blir invitert igjen!» sa en av deltakerne i etterkant. Beskrivelsen traff spikeren på hodet, syns jeg. Hvis du vil være med å oppleve balansen er det bare å hive seg med på neste kurs. Nå kommer ikke Bodil tilbake før neste høst, men vi har søndagsyoga alt 18. november.

Bli med da! 🤸🏼‍♂️😃🧘🏼‍♀️