Romjulsyoga - 29. desember

Tir29Des18:00Tir19:15Romjulsyoga - 29. desember

juleyoga

Kurs detaljer

I romjula er det godt med påfyll av yoga før nyttårsfeiringen!

Romjula er for noen ferie og for noen en vanlig arbeidsuke. Uansett er det godt med litt yoga så ikke yoga-juleferien blir for lang. Bli med på en klasse med romjulsyoga for alle nivåer.

Om kurset

Vi legger opp til en klasse med fart og dynamikk så vi blir gode og varme. Der vi trenger å se litt på en detalj eller to stopper vi likevel opp for å se og lære. På den måten gjør vi effekten yogaen bedre i god Iyengar yoga stil. Mot slutten av klassen gjør vi avsluttende yogaposisjoner som roer ned så vi kan gå videre i jula med god ro og en følelse av å være i live. Klassen passer både for deg som har gjort yoga sammen med oss i mange år, og for deg som bare har gjort litt yoga tidligere.

Ønsker du å kombinere kurset med andre kurs? Sjekk ut våre pakketilbud!

Praktisk informasjon

Vi bruker programmet Zoom for å kjøre klassene. Du finner det på www.zoom.us og vi anbefaler at du laster ned programmet og gjør deg kjent med det før kurs og klasser. Det er sterkt anbefalt at du benytter en telefon eller en pc med kamera og mikrofon. For at jeg skal kunne gi deg konkrete tilbakemeldinger og tilpasse forklaringer, er det viktig at jeg kan se deg. Ønsker du ikke å ha på kamera er det selvsagt helt i orden, men da kan du ikke få personlige tilbakemeldinger. Vi forsøker å gjøre vårt online tilbud så nært opptil å delta på en «normal» klasse som mulig.

Vi gir 20% student- eller honnørrabatt*: benytt koden “student” eller “honnør” som rabattkode i handlekurven. Gyldig student- eller honnørbevis må framvises første time og på forespørsel.

* Rabatten lar seg ikke kombinere med andre rabatter.
**NB! Ingen ukentlige klasser offentlig høytidsdager

Lærer: Janna

Sted: Online via zoom

Tid: 18:00 – 20:00

Velkommen til romjulsyoga online tirsdag 29. desember!

Tid

(Tirsdag) 18:00 - 19:15

Kjøp nå

I romjula er det godt med påfyll av yoga før nyttårsfeiringen!

Kvinne som gjør yogaposisjonen Bharadvajirasana.

Ikke mulig å kjøpe lengre.

Zoom klasse detaljer

Event has already taken place!

Tittel

Go to Top