Dette kurset går over flere ganger

Nybegynner/litt øvet yoga mandag kl 18.45-19.45 - vår 2022

Man17Jan18:45Man19:45Nybegynner/litt øvet yoga mandag kl 18.45-19.45 - vår 2022

Iyengar yoga yogaflyt flow

Kurs detaljer

Iyengar yoga for spreke nybegynnere og deg med litt erfaring

OM NYBEGYNNER/LITT ØVET YOGA

Klassen for nybegynnere og litt øvede yogier passer for deg som er sprek nybegynner og for deg som har gjort litt yoga tidligere. Vi jobber med både stående posisjoner som bygger styrke, sittende framoverbøy som gir bevegelighet og oppkvikkende bakoverbøy. Hovedfokuset er på å få i gang kroppen og kjenne at man har jobbet. Det er en fin måte å holde seg i form på og å kjenne kontakten med seg selv. Helt mot slutten kort roer ned for kvelden så du går ut fra klassen rolig til sinns.

PRAKTISK INFORMASJON OM NYBEGYNNER/LITT ØVET

Instruktør: Janna

Sted: Kirkeveien 64 (Majorstuhuset), Inngang 64A. Lokalene drives av Studio 64

Online via Zoom.us. Informasjon om pålogging sendes på e-post 15 minutter før eventet starter. Logg på i god tid!

Tid: Mandag kl 18.45-19.45 fra 10. januar til 23. mai**

Klassen undervises i studio på Majorstua så lenge vi har lov til å ha åpent. I tillegg kan du delta på klassen via nett om du ønsker det. Pålegges vi å stenge på grunn av Covid-19 vil klassen kun undervises på nett, men da vil du få tettere oppfølging

Vi bruker programmet Zoom for å kjøre klassene online. Du finner det på www.zoom.us og vi anbefaler at du laster ned programmet og gjør deg kjent med det før kurs og klasser. Det er sterkt anbefalt at du benytter en telefon eller en pc med kamera og mikrofon. For at jeg skal kunne gi deg konkrete tilbakemeldinger og tilpasse forklaringer, er det viktig at jeg kan se deg. Ønsker du ikke å ha på kamera er det selvsagt helt i orden, men da kan du ikke få personlige tilbakemeldinger. Vi forsøker å gjøre vårt online tilbud så nært opptil å delta på en “normal” klasse som mulig.

Vi gir 20% student- eller honnørrabatt*: benytt koden “student” eller “honnør” som rabattkode i handlekurven. Gyldig student- eller honnørbevis må framvises første time og på forespørsel.

* Rabatten lar seg ikke kombinere med andre rabatter.

**NB! Ingen klasser offentlig høytidsdager eller uka mellom palmesøndag og påske.

VELKOMMEN TIL NYBEGYNNER/LITT ØVET YOGA!

Tid

(Mandag) 18:45 - 19:45

Sted

Majorstuen - Kirkeveien 64 (Studio 64)

Kirkeveien 64

Kjøp nå

Ikke mulig å kjøpe lengre.

Smitteverntiltak

Vi følger til enhver tid nasjonale og lokale smittevernregler. I tillegg følger vi de nasjonale retningslinjene for trening utarbeidet av Virke. https://www.virke.no/bransjer/trening/

Tittel

Go to Top