Juleyoga 27. desember

Søn27Des18:00Søn20:00Juleyoga 27. desember

juleyoga

Kurs detaljer

Ta en pause fra julefeiringen og bli med på yoga.

Julen er først og fremst en tid for tradisjoner, hvile og påfyll av energi. På juleyoga får du først rørt på kroppen før en deilig guidet avspenning fyller energilagrene dine.

Om kurset

Vi gjør en sekvens med både stående posisjoner og sittende posisjoner som jobber oss varme. Mot slutten roer vi ned og spenner av. I noen tilfeller kan du velge mellom to likeverdige posisjoner ut i fra hvor mye erfaring du har. Dermed passer kurset passer både for de som har gjort mye yoga tidligere og de som er relativt nye til yoga. Målet med kurset er å få rørt litt på kroppen mellom jul og nyttår så vi er ekstra mottakelige for påfyllet som julehøytiden gir til oss nordboere. Klassen passer både for deg som har gjort yoga sammen med oss i mange år, og for deg som har gjort lite eller ikke gjort yoga tidligere.

Ønsker du å kombinere kurset med andre kurs? Sjekk ut våre pakketilbud!

Praktisk informasjon

Vi bruker programmet Zoom for å kjøre klassene. Du finner det på www.zoom.us og vi anbefaler at du laster ned programmet og gjør deg kjent med det før kurs og klasser. Det er sterkt anbefalt at du benytter en telefon eller en pc med kamera og mikrofon. For at jeg skal kunne gi deg konkrete tilbakemeldinger og tilpasse forklaringer, er det viktig at jeg kan se deg. Ønsker du ikke å ha på kamera er det selvsagt helt i orden, men da kan du ikke få personlige tilbakemeldinger. Vi forsøker å gjøre vårt online tilbud så nært opptil å delta på en «normal» klasse som mulig.

Vi gir 20% student- eller honnørrabatt*: benytt koden “student” eller “honnør” som rabattkode i handlekurven. Gyldig student- eller honnørbevis må framvises første time og på forespørsel.
* Rabatten lar seg ikke kombinere med andre rabatter.
**NB! Ingen klasser offentlig høytidsdager

Lærer: Janna

Sted: Online via zoom

Tid: søndag 27. desember kl 18:00 – 20:00

Velkommen til juleyoga online søndag 27. desember!

Tid

(Søndag) 18:00 - 20:00

Kjøp nå

Ta en pause fra julefeiringen og bli med på yoga.

Pepperkaker formet som yogaposisjoner på et bakebrett i ovnen.

Ikke mulig å kjøpe lengre.

Zoom klasse detaljer

Event has already taken place!

Tittel

Go to Top