Juleyoga - 28. desember 2021 kl 19.30-20.45

Tir28Des19:30Tir20:45Juleyoga - 28. desember 2021 kl 19.30-20.45

Karmayoga

Kurs detaljer

Vi gjør en sekvens med både stående posisjoner og sittende posisjoner som hjelper for fordøyelsen. Mot slutten roer vi ned og spenner av. Klassen er for både nybegynnere og øvet, så i noen tilfeller kan du velge mellom to likeverdige posisjoner ut i fra hvor mye erfaring du har. Målet med kurset er å få rørt litt på kroppen i juleferien så vi er ekstra mottakelige for påfyllet som julehøytiden gir til oss nordboere. Klassen passer både for deg som har gjort yoga sammen med oss i mange år, og for deg som har gjort lite eller ikke gjort yoga tidligere.

Ønsker du å kombinere kurset med andre kurs? Sjekk ut våre pakketilbud!

Praktisk informasjon

For deg som vil delta online bruker vi programmet Zoom for å kjøre klassene. Du finner det på www.zoom.us og vi anbefaler at du laster ned programmet og gjør deg kjent med det før kurs og klasser. Det er sterkt anbefalt at du benytter en telefon eller en pc med kamera og mikrofon. For at jeg skal kunne gi deg konkrete tilbakemeldinger og tilpasse forklaringer, er det viktig at jeg kan se deg. Slå gjerne på godt med lys. Ønsker du ikke å ha på kamera er det selvsagt helt i orden, men da kan du ikke få personlige tilbakemeldinger. Vi forsøker å gjøre vårt online tilbud så nært opptil å delta på en «normal» klasse som mulig.

Vi gir 20% student- eller honnørrabatt*: benytt koden “student” eller “honnør” som rabattkode i handlekurven. Gyldig student- eller honnørbevis må framvises første time og på forespørsel.
* Rabatten lar seg ikke kombinere med andre rabatter.
**NB! Ingen klasser offentlig høytidsdager

Lærer: Janna

Sted: Majorstuhuset, Kirkeveien 64, 0364 Oslo og Online via Zoom.

Tid: tirsdag 28. desember kl 19.30-20.45

Velkommen til juleyoga!

Tid

(Tirsdag) 19:30 - 20:45

Sted

Majorstuen - Kirkeveien 64 (Studio 64)

Kirkeveien 64

Kjøp nå

Ikke mulig å kjøpe lengre.

Zoom klasse detaljer

Event has already taken place!

Smitteverntiltak

Vi følger til enhver tid nasjonale og lokale smittevernregler. I tillegg følger vi de nasjonale retningslinjene for trening utarbeidet av Virke. https://www.virke.no/bransjer/trening/

Tittel

Go to Top