Juleavslutning - Karmayoga - Søndagsyoga desember 2020

Søn13Des17:30Søn20:30Juleavslutning - Karmayoga - Søndagsyoga desember 2020

Karmayoga

Kurs detaljer

Tradisjonen tro samles vi til juleavslutningsworkshop og samtidig markerer vi B.K.S. Iyengar sin fødselsdag. Han var nemlig født 14. desember. På kurset gjør vi sekvens med litt ulike posisjoner som passer for både nybegynnere og de med litt mer erfaring. Vi kommer innom både ståendeposisjoner, bakoverbøy og foroverbøy, og på den måten oppsummerer vi høsten hos Mandala Yoga.

På grunn av smittevernsreglene får vi dessverre ikke arrangert noen middag i år, men om du ønsker å oppleve smaken fra maten vi pleier å ha anbefaler vi dere til å ta turen innom Krishna Cuisine på Coloseum kjøpesenter.

Karmayoga

Fra og med i år gjør vi juleavslutningen hos Mandala Yoga til en workshop til inntekt for en veldedig organisasjon. Karma betyr handling og karmayoga er handlinger man gjør uten å forvente noen personlig nytte. Litt sånn som dugnad på norsk. I år spanderer Studio 64 husleien, Mandala Yoga spanderer instruktør og alle dere som deltar spanderer en liten sum. Dermed kan inntektene gå uavkortet til årets formål.

I år går pengene til Visioneers Norway som er en liten og ganske nystartet veldedig organisasjon. De arbeider for å spre kunnskap om ekkolokalisering for blinde og svaksynte slik at de før økt frihet til å bevege seg rundt. De mottar noe støtte fra Blindeforbundet, men ikke nok til hele driften. Les mer om dem på nettsidene deres og følg dem gjerne på facebook.

Vi gjør karmayoga til en tradisjon og finner sammen en ny organisasjon hvert år.

Tid: Søndag 13. desember kl 17.30-20.30

Instruktør: Janna 

Pris: 519,- kr

Ønsker du ikke å delta, men vil gi litt like vel kan du gjøre det via vipps: 52278 – Mandala Yoga. Alle pengene går uavkortet til Visioneers Norway.

Sted: På nett 

Husk at du som går på fast ukentlig klasse eller har medlemskap får rabatt på disse kursene!

Vi gir 20% student- eller honnørrabatt*: benytt koden “student” eller «honnør» som rabattkode i handlekurven.
NB! Gyldig student- eller honnørbevis må framvises første time og på forespørsel.

* Rabatten lar seg ikke kombinere med andre rabatter.

Tid

(Søndag) 17:30 - 20:30

Sted

Online

Kjøp nå

Ikke mulig å kjøpe lengre.

Tittel

Go to Top