Ildfull yoga - søndagsyoga 14. februar 2021

Søn14Feb17:30Søn20:30Ildfull yoga - søndagsyoga 14. februar 2021

Ildfullyoga

Kurs detaljer

Vi skaper varme i kroppen med illfull yoga i vinterkulda!

Om kurset med illfull yoga

For å vekke kroppen til liv starter vi med vridninger som gjør spesielt godt for ryggsøylen og indre organer. Vi jobber med å strekke oss så langt som mulig, bokstavelig talt, før vi vrir og skaper mobilitet. Brystkasse, skuldre og nakke får en opprydning som gjør det lettere å puste og å bevege seg.

Etterhvert går vi over til bakoverbøy som er yogaens svar på en oppkvikkende kaffekopp! Og hvem trenger vel ikke en oppkvikker i vinterkulda? Gjennom arbeid med andre posisjoner forbereder vi hver minste lille del av kroppen på litt dypere bakoverbøy en det man rekker på en av våre ukentlige klasser. En god bakoverbøy i Iyengar yoga forplanter seg gjennom hele kroppen, fra fotsålen til toppen av hodet, og skaper varme og liv som vi tar med oss inn i uka som kommer. Og trolig kjenner du at du har både armer og lår i flere dager. Utrolig at vi liker det, ikke sant?

Praktisk informasjon

Husk at du som går på fast ukentlig klasse eller har medlemskap får rabatt på disse kursene!

Vi gir 20% student- eller honnørrabatt*: benytt koden “student” eller “honnør” som rabattkode i handlekurven. Gyldig student- eller honnørbevis må framvises første time og på forespørsel.

* Rabatten lar seg ikke kombinere med andre rabatter.

**NB! Ingen klasser offentlig høytidsdager

Velkommen til illfull yoga!

Tid

(Søndag) 17:30 - 20:30

Sted

Majorstuen - Kirkeveien 64 (Studio 64)

Kirkeveien 64

Kjøp nå

Ikke mulig å kjøpe lengre.

Smitteverntiltak

Physical Distance Maintained
Vi følger til enhver tid nasjonale og lokale smittevernregler. I tillegg følger vi de nasjonale retningslinjene for trening utarbeidet av Virke. https://www.virke.no/bransjer/trening/

Tittel

Go to Top