Ildfull yoga - søndag 23. januar kl 13.00-16.00 - vår 2022

Søn23Jan13:00Søn16:00Ildfull yoga - søndag 23. januar kl 13.00-16.00 - vår 2022pga sykdom må vi dessverre avlyse dagens kurs

Ildfullyoga

Kurs detaljer

Det er januar og kanskje kjennes det litt bråmørkt etter at alle julelysene har blitt skrudd av. Fortvil ikke! Vi skrur på det indre lyset og varmen på workshop søndag 23. januar med Ildfull yoga. Fokus er rett og slett posisjoner som får opp temperaturen og energinivået, som for eksempel bakoverbøy. Som oppvarming gjør vi noen solhilsen, før vi vrir litt på oss, så ryggsøylen er bevegelig og våken til mer intense posisjoner. Kurset er en vitamininnsprøytning som vi nordboere trenger midt på vinteren! Helt til slutt roer vi ned og gjør en guidet avspenning.

Praktisk informasjon

Husk at du som går på fast ukentlig klasse eller har medlemskap får rabatt på disse kursene!

Vi gir 20% student- eller honnørrabatt*: benytt koden “student” eller “honnør” som rabattkode i handlekurven. Gyldig student- eller honnørbevis må framvises første time og på forespørsel.

* Rabatten lar seg ikke kombinere med andre rabatter.

**NB! Ingen klasser offentlig høytidsdager

Velkommen til illfull yoga!

Tid

(Søndag) 13:00 - 16:00

Sted

Majorstuen - Kirkeveien 64 (Studio 64)

Kirkeveien 64

Kjøp nå

Cancelled

Ikke mulig å kjøpe lengre.

Smitteverntiltak

Vi følger til enhver tid nasjonale og lokale smittevernregler. I tillegg følger vi de nasjonale retningslinjene for trening utarbeidet av Virke og Standard Norge sine retningslinjer for nærværspraksis.

Tittel

Go to Top