Fremoverbøy - Søndagsyoga 14. mars 2021

Søn14Mar17:30Søn20:30Fremoverbøy - Søndagsyoga 14. mars 2021

fremoverbøy og balanse

Kurs detaljer

Vi finner balanse fysisk og mentalt med fremoverbøy og balanseposisjoner!

OM KURSET MED FREMOVERBØY OG BALANSEPOSISJONER

Vi gjentar suksessen fra tidligere og setter fokus på fremoverbøy og balanseposisjoner – vi skal innom både stående, oppned og “sittende” balanseposisjoner.  For å ikke ta helt av sentrerer vi sinnet gjennom fremoverbøy. På en workshop får vi mye bedre tid enn på regulære timer, og dermed kan vi jobbe med nye innfallsvinkler til posisjonene. Bli med og opplev et litt annet fokus og se om du kan få ny innsikt.

Der fremoverbøy gjerne roer deg ned og får sinnet til å slappe av, så løfter balanseposisjonene deg til nye høyder og får deg til å føle at du kan fly, slik komplimenterer disse to fokusene hverandre og kan gi deg en oppløftende søndagsopplevelse.

PRAKTISK INFORMASJON

Husk at du som går på fast ukentlig klasse eller har medlemskap får rabatt på disse kursene!

Vi gir 20% student- eller honnørrabatt*: benytt koden “student” eller “honnør” som rabattkode i handlekurven. Gyldig student- eller honnørbevis må framvises første time og på forespørsel.

* Rabatten lar seg ikke kombinere med andre rabatter.

**NB! Ingen klasser offentlig høytidsdager

VELKOMMEN TIL ILLFULL YOGA!

Tid

(Søndag) 17:30 - 20:30

Kjøp nå

Ikke mulig å kjøpe lengre.

Smitteverntiltak

Physical Distance Maintained
Vi følger til enhver tid nasjonale og lokale smittevernregler. I tillegg følger vi de nasjonale retningslinjene for trening utarbeidet av Virke. https://www.virke.no/bransjer/trening/

Tittel

Go to Top