Brigitta Tummon

Kom lengere med privattimer med våre internasjonalt sertifiserte iyengaryogalærere

Brigitta er en oppmerksom og meget kunnskapsrik yogalærer, og i en privattime med henne får du muligheten til å spørre spesifikke spørsmål til din praksis. Du får instruksjoner som tar deg videre der du står fast eller der har utfordringer som ikke blir adressert på en vanlig time. Som skandinavias høyest sertifiserte iyengayogalærer og med over 40-års erfaring med undervisning får du kvalitet for pengene.

Har du noen gang tenkt at du skulle hatt en privattime med yoga? Kanskje når du har hatt spørsmål knyttet til praksisen din, eller når noe som ble gått gjennom på en klasse er litt uklart for deg? Nå kan du få nettopp det og få fokus på akkurat det du har behov for. Du får mulighet til å utvikle praksisen din ytterligere, få en dypere forståelse og kanskje en ny innfallsvinkel til læring. En til en-timer kan være inspirasjonen du trenger akkurat nå og gi deg gnisten til ytterligere utvikling. Brigitta har over 40 års erfaring med Iyengar yoga og har en tydelig, men mild undervisningsstil. Mandala yoga har god erfaring med privattimer og kan vise til flere fornøyde brukere.

Kjøp time!
  • Tid etter avtale direkte med Brigitta på e-post til brigitta@mandalayoga.no

    Varighet 55 min

  • Sted: etter avtale

  • Pris: 1450,- kr

Janna Brattli

Janna Brattli

Janna sin undervisningsstil er humoristisk og lun, men mest av alt billedlig. Hun forklarer stillingene og teknikkene med hele kroppen og bruker uventede metaforer, som gir ekstra god forståelse og som dessuten gjør forklaringene lett å huske.

  • Tid etter avtale direkte med Janna på e-post til janna@mandalayoga.no

    Varighet 55 min

  • Sted: Thurmannsgate 14C, 0461 Oslo

  • Pris: 1250,- kr

Kjøp time!