Hvem er Mandala yoga?

Vi ønsker å gjøre iyengaryoga tilgjengelig for så mange som mulig. Du er velkommen på timer om du ser på deg selv som unge eller gammel, som kvinne eller mann. Yoga er for alle og vi jobber stadig for å gjøre det lett å få tilgang på yoga.

Yoga er et verktøy som gir deg økt tilstedeværelse i ditt eget liv. På et overfladisk plan er yoga en fysisk aktivitet på lik linje med all trening. Gjennom fysiske yogaposisjoner ønsker vi å øke kroppsbevisstheten og følelse av tilstedeværelse i egen kropp.

Alle instruktørene hos Mandala Yoga jobber fortløpende med å heve sitt eget kunnskapsnivå. Vi tror nemlig ikke at man noen gang blir helt utlært. Som elev på en av våre yogaklasser nyter du godt av dette. Du får individuelle tilpasninger fra yogalæreren, samtidig som du nyter godt av energien som en større gruppe tilfører egeninnsatsen din.

Mandala Yoga tilbyr ukentlige yogaklasser til alt fra nybegynnere til svært erfarne yogautøvere. I tillegg har vi med jevne mellomrom besøk av gjestelærere som holder kurs som gir deg ekstra inspirasjon. For de som ønsker hjelp til å komme igang med yoga på egenhånd underviser Janna Brattli et fordypningskurs med fokus på hjemmepraksis. Vi tilbyr også yogalærerutdannelse for de som virkelig er dedikerte og ønsker å gi videre kunnskapen og gleden de selv har fått.