Vil du bli iyengaryogalærer?

Mandala Yoga planlegger å sette opp et treårig mentorprogram for deg som ønsker å bli iyengaryogalærer. Vi ønsker i første omgang å finne ut hvordan interessen for et slik utdannelse er rundt omkring i landet.

Over tre år på mentorprogrammet deltar man på seks årlige helger med undervisningstrening. I tillegg må man følge en sertifisert iyengaryogalærer som er godkjent som mentor som man deltar på klasser med og assisterer jevnlig. Andre året i forløpet forventes det at man begynner å undervise selv – om enn bare en liten gruppe.

Fundamentet for alle yogalærere er en solid egenpraksis og det forventes at man bruker tid til dette ukentlig. For å forstå hva yoga er, både posisjonene og filosofien bak, forventes det også at man bruker tid for å sette seg inn i posisjonene i seg selv, anatomi og fysiologi samt yogafilosofi. Totalt bør du gjennomsnittlig ha tid til omlag 1,5 til 2 timer fem dager i uken.

Det internasjonale kravet for å bli tatt med i et mentorprogram er at du må ha praktisert iyengaryyoga og fulgt en sertifisert lærer i minst tre år. For å utvikle deg innen yoga, må du både videreutvikle din personlige yogapraksis og bli undervist. For dere som bor et sted med en iyengaryogaskole, anbefaler vi at du jevnlig deltar på klasser med en ferdigutdannet iyengaryogalærer. For de som bor steder uten tilgang til en sertifisert iyengaryogalærer, anbefaler vi  deg å delta på våre og andres helge- og intensivkurs.

Fyll ut skjemaet under for å melde din interesse så tar vi kontakt når vi har mer informasjon!*

[contact-form-7 id="30033" title="Interesseskjema til mentorprogram"]

* Ved å sende inn skjemaet melder du kun din interesse og det regnes ikke som en formel påmelding.