Dette kurset går over flere ganger

Yogamiks - Mandager kl 18.45-19.45 - Høst 2022

Man22Aug18:45Man19:45Yogamiks - Mandager kl 18.45-19.45 - Høst 2022

Iyengar yoga yogaflyt flow

Kurs detaljer

Kickstart uka med en energisk time yogamiks.

Klassen er åpen for alle nivåer! Du får 60 minutter med litt høyere tempo enn resten av ukas timer. Og når uka først er i gang, er det bare å fortsette. 😉

Vi jobber med både stående posisjoner som bygger styrke, sittende framoverbøy som gir bevegelighet og oppkvikkende bakoverbøy. Hovedfokuset er på å få i gang kroppen og kjenne at man har jobbet. Det er en fin måte å holde seg i form på og å kjenne kontakten med seg selv. Helt mot slutten kort roer ned for kvelden så du går ut fra klassen rolig til sinns.

PRAKTISK INFORMASJON OM NYBEGYNNER/LITT ØVET

Instruktør: Janna

Sted: Kirkeveien 64 (Majorstuhuset), Inngang 64A. Lokalene drives av Studio 64

Online via Zoom.us. Informasjon om pålogging sendes på e-post 15 minutter før eventet starter. Logg på i god tid!

Tid: Mandag kl 18.45-19.45 fra 7. november 19. desember**

Klassen undervises i studio på Majorstua, og blir i tillegg delt online for de som ønsker å delta via nett. Ingen elever vises på bildet og Instruktøren vil derfor gå ut og inn av bildet for å hjelpe og justere hands on på de som er i yogasalen. Pålegges vi å stenge på grunn av Covid-19 vil klassen kun undervises på nett, men da vil du få tettere oppfølging.

Vi bruker programmet Zoom for å kjøre klassene online. Du finner det på www.zoom.us og vi anbefaler at du laster ned programmet og gjør deg kjent med det før kurs og klasser. Det er sterkt anbefalt at du benytter en telefon eller en pc med kamera og mikrofon.. Ønsker du ikke å ha på kamera er det selvsagt helt i orden.

Vi gir 20% student- eller honnørrabatt*: benytt koden “student” eller “honnør” som rabattkode i handlekurven. Gyldig student- eller honnørbevis må framvises første time og på forespørsel.

* Rabatten lar seg ikke kombinere med andre rabatter.

**NB! Ingen klasser offentlig høytidsdager eller uka mellom palmesøndag og påske.

VELKOMMEN TIL NYBEGYNNER/LITT ØVET YOGA!

Tid

(Mandag) 18:45 - 19:45

Sted

Majorstuen - Kirkeveien 64 (Studio 64)

Kirkeveien 64

Kjøp nå

Ikke mulig å kjøpe lengre.

Smitteverntiltak

Mandala Yoga følger til enhver tid nasjonale og lokale smittevernregler dersom det skulle komme nye coronautbrudd som krever smitteverntiltak.

Tittel

Go to Top