Dette kurset går over flere ganger

Yogaflyt - Mandag kl 18.30-19.45 våren 2021

Man11Jan18:30Man19:45Yogaflyt - Mandag kl 18.30-19.45 våren 2021

Iyengar yoga yogaflyt flow

Kurs detaljer

Iyengar yoga med fart og flyt!

OM YOGAFLYT

Liker du fart og spenning, eller gleder du deg til klassene man svetter litt ekstra på? Iyengar yoga er ikke bare statiske yogaposisjoner og på denne klassen med yogaflyt får blodsirkulasjonen god fart. Mandag er en perfekt dag for fysisk fostring og på denne timen får du i gang kroppen for hele uka. I løpet av en drøy time jobber vi oss varme med flyt-sekvenser, bakoverbøy, vridninger eller annet snacks før vi helt mot slutten kort roer ned for kvelden.

Denne klassen er for alle nivåer. La dette bli en ukentlig oppkvikker!

PRAKTISK INFORMASJON OM YOGAFLYT

Instruktør: Janna

Sted: Kirkeveien 64 (Majorstuhuset), Inngang 64A. Lokalene drives av Studio 64

Online via Zoom.us. Informasjon om pålogging sendes på e-post 15 minutter før eventet starter. Logg på i god tid!

Tid: Mandag kl 18.30-19.45 fra 11. januar til 30. mai. (18 ganger)

Klassen undervises i studio på Majorstua så lenge vi har lov til å ha åpent. I tillegg kan du delta på klassen via nett om du ønsker det. Pålegges vi å stenge på grunn av Covid-19 vil klassen kun undervises på nett, men da vil du få tettere oppfølging

Vi bruker programmet Zoom for å kjøre klassene online. Du finner det på www.zoom.us og vi anbefaler at du laster ned programmet og gjør deg kjent med det før kurs og klasser. Det er sterkt anbefalt at du benytter en telefon eller en pc med kamera og mikrofon. For at jeg skal kunne gi deg konkrete tilbakemeldinger og tilpasse forklaringer, er det viktig at jeg kan se deg. Ønsker du ikke å ha på kamera er det selvsagt helt i orden, men da kan du ikke få personlige tilbakemeldinger. Vi forsøker å gjøre vårt online tilbud så nært opptil å delta på en “normal” klasse som mulig.

Vi gir 20% student- eller honnørrabatt*: benytt koden “student” eller “honnør” som rabattkode i handlekurven. Gyldig student- eller honnørbevis må framvises første time og på forespørsel.

* Rabatten lar seg ikke kombinere med andre rabatter.

**NB! Ingen klasser offentlig høytidsdager

VELKOMMEN TIL YOGFLYT!

Tid

(Mandag) 18:30 - 19:45

Sted

Majorstuen - Studio 64

Kirkeveien 64

Kjøp nå

Ikke mulig å kjøpe lengre.

Smitteverntiltak

Physical Distance Maintained
Vi følger til enhver tid nasjonale og lokale smittevernregler. I tillegg følger vi de nasjonale retningslinjene for trening utarbeidet av Virke. https://www.virke.no/bransjer/trening/

Tittel

Go to Top