fbpx

Mai, 2021

Dette kurset går over flere ganger

Man31Mai16:4517:45Kurset er overZoom klasseYoga online - Mandag kl 16.45-17.45 våren 202116:45 - 17:45 Online

Yoga online

Kurs detaljer

Yoga online mandag ettermiddag sparker uka i gang!

Vår erfaring fra klassene med yoga online som vi har gjort på nett så langt er et man tross alt får til veldig bra yoga sammen selv om man ikke er i samme rom. Denne våren har derfor valgt å sette opp en ren onlineklasse. Nivået er det vi kaller litt øvet yoga. Nivået passer mange – både spreke nybegynnere og de som vanligvis går på avansert yoga følger klassen fint. Man får tross alt tilbake effekten av det man selv putter inn av innsats på en time. Janna er både en erfaren yogalærer og erfaren med video som kommunikasjon. Klassene hennes er så nært opptil en klasse i studio som man kommer. Hun ser alle, gir personlige tilbakemeldinger og viser tydelig hva hun mener i sine demonstrasjoner.

Praktisk informasjon

Instruktør: Janna
Sted: Online via Zoom.us Informasjon om pålogging sendes på e-post 15 minutter før eventet starter. Logg på i god tid!

Tid: Mandag kl 16.45-17.45 fra 11.. januar til 31. mai (17 ganger)

Vi bruker programmet Zoom for å kjøre klassene online. Du finner det på www.zoom.us og vi anbefaler at du laster ned programmet og gjør deg kjent med det før kurs og klasser. Det er sterkt anbefalt at du benytter en telefon eller en pc med kamera og mikrofon. For at jeg skal kunne gi deg konkrete tilbakemeldinger og tilpasse forklaringer, er det viktig at jeg kan se deg. Ønsker du ikke å ha på kamera er det selvsagt helt i orden, men da kan du ikke få personlige tilbakemeldinger. Vi forsøker å gjøre vårt online tilbud så nært opptil å delta på en “normal” klasse som mulig.

Vi gir 20% student- eller honnørrabatt*: benytt koden “student” eller “honnør” som rabattkode i handlekurven. Gyldig student- eller honnørbevis må framvises første time og på forespørsel.

* Rabatten lar seg ikke kombinere med andre rabatter.

**NB! Ingen klasser offentlig høytidsdager

VELKOMMEN TIL YOGA ONLINE!

Tid

(Mandag) 16:45 - 17:45

Sted

Online

Kjøp nå

Ikke mulig å kjøpe lengre.

Zoom klasse detaljer

Event has already taken place!

You are the moderator of this event. Access the live stream

Join the Event Now

Go to Top