Desember, 2017

Fre29Des(Des 29)17:00Lør30(Des 30)18:00Kurset er overRomjulsyoga 201717:00 - 18:00 (30) Majorstuen - Studio 64

Kurs detaljer

Myk nok til å gå: Hofte- og skulderåpninger

I yoga fokuserer vi mye på å øke sunn mobilitet i stive muskler og ledd. Julekursets første del ser spesielt på bevegelighet i hofte og skuldre. En stressende hverdag, arbeid foran pc og vårt vinterlige klima bidrar til at vi spenner oss og stivner over tid. Bare tenkt på hva det gjør med kroppen din å haste av gårde på et isglatt fortau i ti minusgrader for eksempel. Vi gjør både aktive og mer passive yogaposisjoner for å nå inn til de stive musklene, men dette er likevel det mykeste av de tre kursene vi tilbyr denne romjulen.

Sterk nok til å sitte: Kjernestyrke og framoverbøy

Opprinnelig ble yogaposisjonene utviklet blant annet for å trene opp kroppen til å sitte i meditasjon i lange perioder. I dag sitter vi ofte lenge på jobb uten å ha styrken som kreves for å tåle det. På julekursets andre del jobber vi derfor med kjernestyrke og bevissthet rundt korrekt holdning. Vi ser også på klassiske framoverbøyposisjoner, men også litt mer avanserte yogaposisjoner som kombinerer framoverbøy og kjernestyrke.

Energi til å hygge seg: Bakoverbøy

Bakoverbøy er yogaposisjoner som gir mye energi. På denne delen av julekurset gjør vi bakoverbøy med instruksjoner som tar deg dypere inn i stillingene. I tillegg til at bakoverbøy styrker ryggen, hjelper de deg med å strekke brystmusklene og utvide brystkassen. Etter en serie med bakoverbøy kjenner du gjerne at kroppen har rørt på seg samtidig som du har ekstra god plass til å puste. Gjør du  disse yogaposisjonene riktig kan de lindre spenning i skuldre og nakke og lavere skuldre kan vi kanskje alle trenge etter juleforberedelsene.

Fredag kl 17.00-20.00

Lørdag kl 11.00-14.00

Lørdag kl 15.00-18.00

Pris: Hele kurset 1399,- kr, to deler 949,- kr og en del 499,- kr.

De tre ulike kursene fungerer fint som selvstendige kurs, men best utbytte får du selvsagt om du deltar på alle delene.

I god iyengaryoga-stil gir Janna Brattli individuelle tilpasninger til de som trenger det slik at både begynnere og mer erfarne utøvere får godt utbytte av kurset.

 

Tid

29 (Fredag) 17:00 - 30 (Lørdag) 18:00

Sted

Majorstuen - Studio 64

Kirkeveien 64

Kjøp nå

Ikke mulig å kjøpe lengre.

X
X