Dette kurset går over flere ganger

Restorativ yoga - Fredag kl 16.30-17.45 - Høst 2022

Fre26Aug16:30Fre17:45Restorativ yoga - Fredag kl 16.30-17.45 - Høst 2022

Restorativ yoga

Kurs detaljer

Restorativ yoga er ren luksus!

Denne klassen med restorativ iyengar yoga er både en pause fra hverdagen og den perfekte slutten på en lang uke. Restorativ yoga gjenoppbygger slitne kropper. Første halvdel av yogatimen består av posisjoner hvor vi jobber litt, mens siste del fokuserer på avspenning og hvilende yogaposisjoner. Denne kombinasjonen vekker kroppen og sørger for at du får optimal kontakt med pusten. La siste post på programmet fredag være en yogaklasse der du får spent av og finner roen.

Klassen er populær, og det er ikke uten grunn. Dette er en sjanse til å tenke på deg selv og ta fri fra stresset en stund.
Uavhengig av om du har gjort yoga i mange år eller om du er helt fersk passer restorativ yoga for deg. Selv om timen passer for deg som aldri har satt dine ben i et yogarom er den mye besøkt av våre erfarne elever. Her får du en varm og imøtekommende start om du aldri har forsøkt yoga før.

Instruktør Janna

Sted: Kirkeveien 64 (Majorstuhuset), Inngang 64A. Lokalene drives av Studio 64

Online via Zoom.us.

Tid: Fredag kl 16.30-17.45 fra 11. november til 16. desember**

Praktisk informasjon

Klassen undervises i studio på Majorstua, og blir i tillegg delt online for de som ønsker å delta via nett. Ingen elever vises på bildet og Instruktøren vil derfor gå ut og inn av bildet for å hjelpe og justere hands on på de som er i yogasalen. Pålegges vi å stenge på grunn av Covid-19 vil klassen kun undervises på nett, men da vil du få tettere oppfølging online.

Vi bruker programmet Zoom for å kjøre klassene online. Du finner det på www.zoom.us og vi anbefaler at du laster ned programmet og gjør deg kjent med det før kurs og klasser. Det er sterkt anbefalt at du benytter en telefon eller en pc med kamera og mikrofon. Ønsker du ikke å ha på kamera er det selvsagt helt i orden.

Vi gir 20% student- eller honnørrabatt*: benytt koden “student” eller “honnør” som rabattkode i handlekurven. Gyldig student- eller honnørbevis må framvises første time og på forespørsel.

* Rabatten lar seg ikke kombinere med andre rabatter.

**NB! Ingen klasser offentlig høytidsdager og uka mellom palmesøndag og påske.

VELKOMMEN TIL RESTORATIV YOGA!

Tid

(Fredag) 16:30 - 17:45

Sted

Majorstuen - Kirkeveien 64 (Studio 64)

Kirkeveien 64

Kjøp nå

Ikke mulig å kjøpe lengre.

Smitteverntiltak

Mandala Yoga følger til enhver tid nasjonale og lokale smittevernregler dersom det skulle komme nye coronautbrudd som krever smitteverntiltak.

Tittel

Go to Top