fbpx

August, 2019

Dette kurset går over flere ganger

Fre23Aug16:3017:45UtsolgtRestorativ Yoga – Drop in - Fredag kl 16.30-17.45 - Høst 201916:30 - 17:45 Majorstuen - Studio 64

Restorativ yoga

Kurs detaljer

Lærer Janna eller Brigitta

Kun 197,- kr for drop in.

Gi deg selv litt luksus. Unn deg en pause for kropp og hode og kom på restorativ yoga.
Denne klassen med restorativ iyengaryoga er både en pause fra hverdagen og den perfekte slutten på en lang uke. La siste post på programmet fredag være en yogaklasse der du får spent av og funnet roen.

Restorativ yoga gjenoppbygger slitne kropper. Første halvdel av yogatimen består av posisjoner, mens siste del fokuserer på avspenning og hvilende yogaposisjoner. Denne kombinasjonen vekker kroppen og sørger for at du får optimal kontakt med pusten.

Klassen er populær, og det er ikke uten grunn. Dette er en sjanse til å tenke på deg selv og ta fri fra stresset en stund.
Uavhengig av om du har gjort yoga i mange år eller om du er helt fersk passer restorativ yoga for deg. Selv om timen passer for deg som aldri har satt dine ben i et yogarom er den mye besøkt av våre erfarne elever. Her får du en varm og imøtekommende start om du aldri har forsøkt yoga før.

Vi gir 20% student- eller honnørrabatt*: benytt koden “student” eller “honnør” som rabattkode i handlekurven. Gyldig student- eller honnørbevis må framvises første time og på forespørsel.

* Rabatten lar seg ikke kombinere med andre rabatter.

NB! Ingen klasser offentlig høytidsdager og uka mellom palmesøndag og påske.

Tid

(Fredag) 16:30 - 17:45

Sted

Majorstuen - Studio 64

Kirkeveien 64

Kjøp nå

Ikke mulig å kjøpe lengre.

Majorstuen - Studio 64Kirkeveien 64

Go to Top