Dette kurset går over flere ganger

Øvet yoga - Torsdag kl 18.45-20.00 - Høst 2022

Tor25Aug18:45Tor20:00Øvet yoga - Torsdag kl 18.45-20.00 - Høst 2022

Øvet yoga

Kurs detaljer

Klassisk Iyengar yoga for deg som vil videre i din yogapraksis!

OM ØVET YOGA

Øvet yoga videreutvikler og fortsetter å trene på kjente posisjoner fra de enklere nivåene, men samtidig gjør vi flere nye nivåer. På denne klassen lærer du hodestående hvis du ønsker det, samt alternativer til hodestående.

Har du problemer med nakke eller skuldre, og ikke kan utføre hodestående og skulderstående, så kan du likevel være med og få godt utbytte av klassen. Da vil du få alternative måter å gjøre posisjonen på, som ikke gir belastning av nakke/skuldre, eller eventuelt andre posisjoner. Dette vil læreren tilpasse individuelt.
For å delta på klassen bør du har gjort yoga i ett til to år avhengig av hvor ofte du har kommet på klasse.
Har du ikke gjort iyengaryoga tidligere, men har erfaring med annen type yoga, så bør du starte med iyengaryoga i denne klassen eller på litt øvet yoga. Dette vil gi en god base for å kunne gå videre på mer avanserte klasser senere.

PRAKTISK INFORMASJON ØVET YOGA

Instruktør Roger

Sted: Kirkeveien 64 (Majorstuhuset), Inngang 64A. Lokalene drives av Studio 64

Tid: Torsdag kl 18.45-20.00 fra 10. november til 22. desember**

Klassen undervises i studio på Majorstua, og blir i tillegg delt online for de som ønsker å delta via nett. Ingen elever vises på bildet og Instruktøren vil derfor gå ut og inn av bildet for å hjelpe og justere hands on på de som er i yogasalen. Pålegges vi å stenge på grunn av Covid-19 vil klassen kun undervises på nett, men da vil du få tettere oppfølging online.

Vi bruker programmet Zoom for å kjøre klassene online. Du finner det på www.zoom.us og vi anbefaler at du laster ned programmet og gjør deg kjent med det før kurs og klasser. Det er sterkt anbefalt at du benytter en telefon eller en pc med kamera og mikrofon. Ønsker du ikke å ha på kamera er det selvsagt helt i orden.

Vi gir 20% student- eller honnørrabatt*: benytt koden “student” eller “honnør” som rabattkode i handlekurven. Gyldig student- eller honnørbevis må framvises første time og på forespørsel.

* Rabatten lar seg ikke kombinere med andre rabatter.

**NB! Ingen klasser offentlig høytidsdager eller i uka mellom palmesøndag og påske.

VELKOMMEN TIL ØVET YOGA!

Tid

(Torsdag) 18:45 - 20:00

Sted

Majorstuen - Kirkeveien 64 (Studio 64)

Kirkeveien 64

Kjøp nå

Yoga Torsdag høst 2022

Ikke mulig å kjøpe lengre.

Smitteverntiltak

Mandala Yoga følger til enhver tid nasjonale og lokale smittevernregler dersom det skulle komme nye coronautbrudd som krever smitteverntiltak.

Tittel

Go to Top