fbpx

Mai, 2021

Dette kurset går over flere ganger

Tor20Mai18:4520:00Kurset er overFlyttet til zoomNybegynner/litt øvet yoga - Torsdag kl 18.45-20.00 våren 202118:45 - 20:00 Majorstuen - Studio 64

Øvet yoga

Kurs detaljer

OM NYBEGYNNER/LITT ØVET YOGA

Som navnet sier passer nybegynner/litt øvet yoga for både for deg som er nybegynner og for deg som har gått en tid på yoga.Litt øvet klassen vil fokusere mer dyptgående på de stående posisjonene, se mer på sittende fremoverbøyd og bakoverbøy og du vil i tillegg begynne å lære skulderstående. Dette innebærer å forberede kroppen grundig, bygge styrke og ikke minst tilpasse individuelt til hver enkelt i forhold til eventuelle utfordringer med for eksempel skuldre, nakke eller rygg. Den individuelle oppfølgingen fra læreren vil gi deg dynamikken fra en gruppetime og samtidig opplevelsen av en til en undervisning.

Du kan også gå på denne timen om du ikke kan, eller ikke ønsker å gjøre skulderstående. Læreren vil gi deg andre utfordringer så lenge, eller lære deg å bruke hjelpemidler for en trygg praksis.

Selv om klassen har fokus på de som ikke har gjort yoga så lenge, så egner denne klassen seg også for de som har gått i mange år. De med mer erfaring kan få nyttig fordypning og repetisjon.

PRAKTISK INFORMASJON NYBEGYNNE/LITT ØVET YOGA

Instruktør: Roger

Sted: Kirkeveien 64 (Majorstuhuset), Inngang 64A. Lokalene drives av Studio 64

Online via Zoom.us

Tid: Tordag kl 18.45-20.00 fra 12. januar til 27. mai (18 ganger). **

Klassen undervises i studio på Majorstua så lenge vi har lov til å ha åpent. I tillegg kan du delta på klassen via nett om du ønsker det. Pålegges vi å stenge på grunn av Covid-19 vil klassen kun undervises på nett, men da vil du få tettere oppfølging

Vi bruker programmet Zoom for å kjøre klassene online. Du finner det på www.zoom.us og vi anbefaler at du laster ned programmet og gjør deg kjent med det før kurs og klasser. Det er sterkt anbefalt at du benytter en telefon eller en pc med kamera og mikrofon. For at jeg skal kunne gi deg konkrete tilbakemeldinger og tilpasse forklaringer, er det viktig at jeg kan se deg. Ønsker du ikke å ha på kamera er det selvsagt helt i orden, men da kan du ikke få personlige tilbakemeldinger. Vi forsøker å gjøre vårt online tilbud så nært opptil å delta på en “normal” klasse som mulig.

Vi gir 20% student- eller honnørrabatt*: benytt koden “student” eller “honnør” som rabattkode i handlekurven. Gyldig student- eller honnørbevis må framvises første time og på forespørsel.

* Rabatten lar seg ikke kombinere med andre rabatter.

**NB! Ingen klasser offentlig høytidsdager

VELKOMMEN TIL NYBEGYNNER/LITT ØVET YOGA!

Tid

(Torsdag) 18:45 - 20:00

Sted

Majorstuen - Studio 64

Kirkeveien 64

Kjøp nå

Ikke mulig å kjøpe lengre.

Health Guidelines for this Event

Physical Distance Maintained
Other Health Guidelines Vi følger til enhver tid nasjonale og lokale smittevernregler. I tillegg følger vi de nasjonale retningslinjene for trening utarbeidet av Virke. https://www.virke.no/bransjer/trening/

Go to Top