fbpx

Desember, 2021

Søn12Des13:0016:00Karmayoga - kl 13.00-16.00 - søndag 12. desmeber 202113:00 - 16:00 Majorstuen - Kirkeveien 64 (Studio 64)

Karmayoga

Kurs detaljer

Tradisjonen tro samles vi til juleavslutningsworkshop og samtidig markerer vi B.K.S. Iyengar sin fødselsdag. Han var nemlig født 14. desember. På kurset gjør vi sekvens med litt ulike posisjoner som passer for både nybegynnere og de med litt mer erfaring. Vi kommer innom både ståendeposisjoner, bakoverbøy og foroverbøy, og på den måten oppsummerer vi høsten hos Mandala Yoga.

Hva er karmayoga

Juleavslutningen hos Mandala Yoga er en workshop til inntekt for en veldedig organisasjon. I forkant av kurset velger vi sammen hvem som skal få pengene vi samler inn. Karma betyr handling og karmayoga er handlinger man gjør uten å forvente noen personlig nytte. Litt sånn som dugnad på norsk. Du kan velge blant organisasjonene som er listet opp hos Skatteetaten. Send gjerne forslag på mail til post@mandalayoga.no, så lager vi en avstemning i november.

Husk at du som går på fast ukentlig klasse eller har medlemskap får rabatt på disse kursene!

Vi gir 20% student- eller honnørrabatt*: benytt koden “student” eller «honnør» som rabattkode i handlekurven.
NB! Gyldig student- eller honnørbevis må framvises første time og på forespørsel.

* Rabatten lar seg ikke kombinere med andre rabatter.

Tid

(Søndag) 13:00 - 16:00

Sted

Majorstuen - Kirkeveien 64 (Studio 64)

Kirkeveien 64

Kjøp nå

Pris kr 529

Hvor mange deltagere -1 +

Total pris kr 529

Health Guidelines for this Event

Other Health Guidelines Vi følger til enhver tid nasjonale og lokale smittevernregler. I tillegg følger vi de nasjonale retningslinjene for trening utarbeidet av Virke. https://www.virke.no/bransjer/trening/

Tittel

Go to Top