Dette kurset går over flere ganger

Avansert yoga - Onsdag kl 18.15-19.45 - Høst 2022

Ons12Okt18:15Ons19:45Avansert yoga - Onsdag kl 18.15-19.45 - Høst 2022

Avansert yoga

Kurs detaljer

OM AVANSERT YOGA

Mandala yoga tilbyr våre mest erfarne elever en klasse hvor vi fokuserer mer på subtile teknikker og mer avansert yoga.For å fullt utbytte av instruksjonene på avansert yoga, må du ha praktisert Iyengar yoga tidligere og du må mestre både skulder- og hodestående (dette inkluderer tilpassede varianter av hodestående, med eller uten rekvisitter). Du må være kjent med undervisningsmetoden og de detaljerte instruksjonene vi bruker. Hvis du har fulgt denne klassen en stund, anbefaler vi at du fortsetter med det. Dette er en interessant og utfordrende klasse med mye humor, godt humør og krevende undervisning.

PRAKTISK INFORMASJON

Instruktør: Janna

Sted: Kirkeveien 64 (Majorstuhuset), Inngang 64A. Lokalene drives av Studio 64

Online via Zoom.us

Tid: Onsdager kl 18.15-19.45 fra 9. november til 21. desember **

Klassen undervises i studio på Majorstua, og blir i tillegg delt online for de som ønsker å delta via nett. Ingen elever vises på bildet og Instruktøren vil derfor gå ut og inn av bildet for å hjelpe og justere hands on på de som er i yogasalen. Pålegges vi å stenge på grunn av Covid-19 vil klassen kun undervises på nett, men da vil du få tettere oppfølging online.

Vi bruker programmet Zoom for å kjøre klassene online. Du finner det på www.zoom.us og vi anbefaler at du laster ned programmet og gjør deg kjent med det før kurs og klasser. Det er sterkt anbefalt at du benytter en telefon eller en pc med kamera og mikrofon. Ønsker du ikke å ha på kamera er det selvsagt helt i orden.

Vi gir 20% student- eller honnørrabatt*: benytt koden “student” eller “honnør” som rabattkode i handlekurven. Gyldig student- eller honnørbevis må framvises første time og på forespørsel.

* Rabatten lar seg ikke kombinere med andre rabatter.

**NB! Ingen klasser offentlig høytidsdager og i uka mellom palmesøndag og påske.

VELKOMMEN TIL AVANSERT YOGA!

Tid

(Onsdag) 18:15 - 19:45

Sted

Majorstuen - Kirkeveien 64 (Studio 64)

Kirkeveien 64

Kjøp nå

Ikke mulig å kjøpe lengre.

Smitteverntiltak

Mandala Yoga følger til enhver tid nasjonale og lokale smittevernregler dersom det skulle komme nye coronautbrudd som krever smitteverntiltak.

Tittel

Go to Top